Kees en Sonja 19-01-2025

20250119-kees-en-sonja-eigen-herd-uden.

Kees en Sonja; De stemmen van de Palingsound bij Eigen Herd

Zondag 19 januari 2025 treedt het Duo Kees en Sonja op met hits van BZN en de Cats. Kees en Sonja zijn een dynamisch muzikaal duo dat de authentieke Palingsound uit Volendam tot leven brengt.

Kees Plat oprichter, zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam en Sonja Onderstal allround zangeres vormen vanaf 1 Maart 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja. Kees Plat heeft in de zomer van 2012 de beslissing genomen om full time muzikant te worden. De vele optredens waren niet meer te combineren met een baan.

Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen. Ze vertelde dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op YouTube. Hij was direct aangenaam verrast door haar mooie stem.

Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs. Bekend om hun energieke optredens en warme interactie met het publiek, hebben ze inmiddels een trouwe schare Fans opgebouwd. Bij elk optreden brengen Kees en Sonja de grootste hits van The Cats en BZN. Dit alles aangevuld met populaire nummers uit de jaren 60 en 70. Hun shows zijn een feest van herkenning en nostalgie, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen en te dansen.

Al met al een middag om heerlijk op te dansen, te buurten of gewoon te genieten.

U bent van harte welkom.

Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT Uden.

Evenement-informatie

Startdatum zondag 19-01-2025 14:00
Prijs per persoon € 10,00
Zaal open 13:00
Aanvang 14:00
Opstelling zaal zitplaatsen, dansvloer
Kaartverkoop ONLINE VERKOOP
Locatie Eigen Herd Uden