Vrijwilligers

Het doel van de stichting Eigen Herd is om een goede en comfortabele huisvesting tegen een betaalbare prijs te bieden aan verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Naast de zaalhuren worden ook de horecaprijzen zo laag mogelijk gehouden. Dit kan alleen gerealiseerd worden met een grote groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het onze bezoekers naar de zin te maken. Vrijwilligers die: zalen inrichten, het gebouw op en top in orde houden, helpen bij het organiseren van onze evenementen, het bestuur die de lijnen uitzet en natuurlijk de horecagroep die voor de drankjes en hapjes zorgt.

Waarom vrijwilliger worden?
Je vindt dat je tijd en ruimte over hebt om wat te doen voor een ander. Je vindt het leuk om je kennissenkring te vergroten, mensen te ontmoeten en meer onder de mensen te zijn. Je vindt het fijn om dat gevoel van tevredenheid te krijgen als je iets voor een ander hebt kunnen betekenen.

Wat moet je kunnen?
Het is niet belangrijk wat je kunt maar veel belangrijker dat je graag wilt helpen. We doen alles in een relaxte sfeer en zorgen er samen voor dat onze gasten maar ook wij een fijne dag hebben.

Bel eens met onze bedrijfsleidster Dora Verbruggen voor al je vragen of maak met haar een afspraak om te komen kijken. Doen!

logo Eigen Herd
beoordeling Google